Monday, March 14, 2011

Sabtu 12/03/2011

hai kengkawan sorry lambat update, kat sini aku nak share ngn korang tentang aktiviti aku pada 12/03/2011
citenya camnie,, kalo korang nak tahu hari Jumaat ari tu aku tidor lambat, korang nak tahu kol baper (05.30am), sebab nak jadikan cerita jumaat malam tu aku g jumpa opismate lama aku kat McD sec 27, kite org lepak sembang2 gelak2 semua adala... bila sampai satu masa tu husbend mmber aku ni tetiba bagi tahu mmber yang dia org nak kenalkan tu nak datang la.. plak jumpa aku,,, Korang nak tahu tak apa terjadi... hahahahaha misti korang nak tahu kan......  ermmm korang tahu tak menyampah tol aku ngn mamat tu, dah la berlagak cam dia tu loaded sangat, apa dia ingat aku ni Mata RMRMRMRMRM ke????
ada ke patut dalam kol 11.30pm nak ajak aku minum kat Hotel.. haaaa Sowiela.. not my type la... kalo mamat berlagak camtu,.. Aku tak heranla,, ngn duit korang tu... yang penting bagi aku hati n buleh masuk kepala aku,,. n yang terutama adalah UNDERSTANDING/SPORTING/HAPPY GO LUCKY....
ok satu cite...
lepas aku blah dari jumpa mamat tu aku berangkat ker McD sec 2 plak, jumpa ngn member-member Mr Scary n kami semua g Lepak Kat BIDARA, subang, mmg lama jgk kite org lepak kat situ dari kol 12.30 sampai kol 3pg, aku lebih happy lepak ngn diaorg berbanding ngn mamat perasaan LOADED tu yang nak tunjuk kereta HONDA dia tu.....
so aku sampai umah kol 3.30 then balik umah aku call la.. Mr.scary n Gayut sampai Kol 5.30 then aku tidor,,

keesokkannya plak iaitu hari sabtula.....
awal pagi sabtu kol 9pg aku dah bangun sebab nak bersiap g umah my SISTA sebab ada kenduri Qiqah ank puan dia, sepatutnya g ngn mR Scary tapi nak buat camner dia dh kena Culik ngn Abg dia untuk balik KG,...
so aku pun gamble la.. sengsorang cari jalan.. finnaly aku jumpa jugak umah kakak aku tu,,, hahahahah tuptup ada makcik kat situ berkenan ngn aku la.. plak... selalu tanya dah nak  balik ker? tunggu la kjap.. tapi aku kena balik jugak sebab dh ada janji ngn mmber lama nak jumpa kat Sunway Piramid......

masa kat Sunway aku happy sangat dapat jumpa mmber lama aku PUTERI FARAH/MIRA/ALISHA(baby farah) korang nak tahu apa yang aku suka c baby alisya tu baek sangat n senang dijaga, kami punyala.. WIndow shopping tak igt.. dari kol 3pm sampai kol 8mlm kiteorg hang out.. wah mmg puasla....
rasa cam nak buat lgi nnt,,
ok ni ada sedikit gambar waktu kite org HangOUT kat Sunway Piramid,,, tapi kan masa Kenduri tak snap pic.. sollly

Aku n Farah dekat StarBuck........ Letih Berjalan
StarBuck...... Pose yang Berbeza
Kat Thai Express,,,,,, Baby Tu la.. Alisya cHOMeLL kan

2 comments:

-oP_ida- said...

hamBoiiiii melepak sakan laaaa


jenuhlaa mata jadik PANDA..hahahahaa

Sweet Chubby Gurlzzz said...

haahahha mata aku mmg dh hampir2 jadi panda.. tambahan kalo Mr.. scary ada lagila.. sakan berpanda aku ni