Tuesday, March 8, 2011

05-03-2011 - Prokom Family day

Pada sabtu lalu 05/mac/2011, kami ber4 (yang bujang2) ni g la nek kereta sendiri, konon2nya terer la jalan nak g Rimba Impian, sekali tu nak dijadikan cerita,,, dah nervouse tahap cipan takot salah jalan..
heheheh nasibla.. ada member2 yang xpert jalan ke sana,, apa lagi calling2 la... heheheheh finally chek n member2 chek sampai jugak destinasi pada kol 9.++am....

nila,,, destinasi kite org

Setiba jer kite org kat sana, terusla.. pergi mendaftar... yang beshnya kami ber4 ni baek dari dalam kereta turun kereta gelak je memanjang.. apa sekali pun chek tima kasih sangat ngn Mr. scary sebab sporting n mmberi kebebasan pada chek untuk Enjoy ngn kengkwan,,, Thankz Oyang scary@crazy hahaha.
ok sekrang kite mulakan cite aktiviti kat sana,,
korang nak tahu,, punyala,, panas kat sana bila balik rumah aku tgk badan aku dah berbelang cam kuda belang dh heheheheh..

ok... chek bagi angpa layan dulu gambar nnt kang kat bawah kang aku sambung cite balik ye,,

Heheh nila.. aksi ank dara yang Chomel masa Family Day


Jom Test Ayeq Sejuk Dak......


Peace..... No war,, Tak sabar nak mandi


Weh Tunggu Sat tau La angpa semua nak G makan


Baby Tgk Kamera


Baby Sitter yang Happy


Wah,, Baby dapat ramai baby sitter


Nyum2..... Selalu dia org amik Gambar aku Time Kunyah


Alamak Ikatan dah Nak tercabut


Pull...Pull... hahaha kami semua Gelak



hahahahah kelakar kan,,, tapi mmg besh sangat sebab hilang stress Kerja time ni... Kami ber4 sampai nak ilang suara mana tak nya
semua acara suara kami ber4 jer yang dengar.... hahahah mmg cam kanak-kanak dewasa,,,,
tapi... mmg happening, kalo dipanjangkan umur... Mimie, Sura, Mira,,, nnt kite plan sekali lagi untuk g picnic heheheheh kite ajak geng2 Bujang aje plak... buat bkar Ayam...

3 comments:

army4war said...

hahahaha layan betul family day ari tue.. best best!! next time boleh plan trip lain plak.. tak sempat lg nk update blog pasal family day tu... nanti dh up aku roger kekekeke

Shu Shinju said...

bestnyeee...kat mana air terjun tu dear??

mekchu said...

bukan main meriah lagi.. tak nak ngajak ke??