Thursday, March 31, 2011

Sejenak

Hari nie aku rasa cam letih sangat, mata cam dah tak larat sangat nak bukak awa pagi tadi... kenapa aku leh jadi lazy sangat ni. ermmmmm

Hari ni aku nak sharekan perasaan aku untuk hari ni plak, kemarin aku adala..post something kat wall FB aku tentang perasaan aku bila aku dapat tahu "SCANDAL" Mr Scary dah mula jatuh hati ngan dia., by da way igt tak nak la jelez sebab Mr.scary tak pernah nak sorok apa2 pun kat aku, semua dia cite... No Secret between our relationship, tapi entah kenapa tetiba hari tu aku jadi sensitif sangat sampai keadaan aku berubah dari seorang yang talkative menjadi seorang yang amat pendiam.. Mungkin bagi kengkwan rapat ku  akan ketahui mengapa tetiba seorang remaja yang banyak cakap tetiba jadi pendiam(remaja lagi ke aku nie).

Actually kalo tetiba aku ni jadi pendiam Normally ada beberapa alasan tersendiri, kengkawan blogger nak tahu tak apa alasannya, kalo nak tahu kat sini saya share ngn kengkawan blogger ye,,,:=
           alasan-alasannya
  1.    Merajuk atau terasa hati
  2.    Tak Sihat
  3.    Boring(hangout with somebody yang cukup bohsan)
  4.    Dalam Kesedihan
  5.    Stress.
  6.    Mengantok
hahahahah tula. 6 perkara kalo kengkawan blogger nak tahu kenapa saya akan berubah dari seorang yang cukup ramah tamah jadi pendiam seribu kata..Jadi bukan susah pun kalo nak tahu kenapa tetiba saya jadi pendiam............

Hehe tapi untuk pengetahuan kengkawan bukan senang nak bagi saya ni jadi seorang yang pendiam tau.......                         

Ok sekarang kite kembalik pada topik perasaan saya bila dapat tahu tentang perasaan scandal scary terhadap dia... Actually pada mulanya terasa cam nak nangis n mungkin akan kehilangan dia, tetapi bila difikirkan balik sedalam2nya, apa sekali pun kite kena usaha untuk kekalkan perhubungan yang SUCI nie.. bukan apa, kerana dalam Hubungan SUCI ni kite perlukan kesetiaan/kejujuran/keikhlasan/dan kepercayaan... maka dengan itu aku cuba lawan perasaan yang sering belenggu aku tu.....

Akhirnya aku berjaya mengatasi perasaan itu,dan kepercayaan aku pada MR. Scary masih kukuh cam dulu dan tak pernah berkurangan, bila difikirkan balik kalo btol dia ada niat untuk lukakan hati aku, misti dia akan sembunyikan cerita ni pada aku..

Khas buat Mr.SCary........
  Untuk Makluman anda, Kepercayaan saya terhadap kamu masih camtu dan perasaan saya terhadap awak tak penah berkurangan pun..... I akan pertahankan relationship kite ni,,, setiap hubungan sudah pasti ada dugaan2 yang datang untuk menguji akan kesetiaan/kejujuran kite dalam perhubungan,,,......

2 comments:

-oP_ida- said...

rileks beb..nilaa asam garam BERCINTAAN...

so , banyak besabaq okesss

Sweet Chubby Gurlzzz said...

jgn risau nid... biasala Dugaan.. Aku ok je,,, n aku ttp percayakan dia