Tuesday, February 15, 2011

Maulidur Rasul...1432

Hari nie aku hanya duduk di rumah aje.. tak tahu nak g mane.. nak kuar pun rasa cam malaih sebab cuaca kat luar terik sangat panaihnya.. heheheh bukan apa takot cair.. bab kata org cam PUTERI LILIN la.. konon hehehehehe
Tetiba masa buat clearence nak kosongkan kotak2 lama tu terjumpa la.. gambar2 lama masa tgh comel ala2 Ayam Katik heheheheheh tetiba terus teringatkan kengkawan lama... kalo la...kami ni duk penang misti every week bertandang umah member2 al maklumla... sebab kengkawn semua dah ada family sendiri so bagi yang tak de komitmen lagi ni... apala... meronggengla... ke umah member yang dh ada family tapi tu kalo kami duk PENANG sebab member semua kat sana...

Untuk kengkwan yang mengenali diri ni... Tasha nak habaq kami selalu menrindui angpa.. walaupun jauh dimata namun angpa semua tetap dihati memori gembira n sedeh bersama waktu zaman study tetap in Memori tau.....
muaaaaaaahhhhhhhhhhh MY LOVELY Frez............












3 comments:

-aNida OtHmaN- said...

wehhh pesal tarok pic-pic nie...
nak BEGULIN aku rasa...
leh tak arr patah balik masa...aku nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

aku rinduuuuuuuuuuuuuuuuuu saat cam ginik....seriuss,,,,tetiba janting stop seketika

Sweet Chubby Gurlzzz said...

hehehe sebab tetiba semalam aku merindui saat ni,..
aku rindu kenakalan zaman kite kebudakkan

-aNida OtHmaN- said...

muka aku mcm wanitaa SOMALIA...giloo itam..dhtuh GEMOOK...gilaa..hahahahahahaha